Korjaukset ja muutostyöt

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella teemme mm. valaisimesi
sähköistykset, suojamaadoitukset, mekaaniset korjaukset,
valaisimen varren lyhennykset ja pidennykset, öljylamppujen ja muiden lyhtyjen sähköistykset ja valolähteiden muutokset.

Tuo valaisimesi kuntoarvioon!

Entisöinti

Valaisimen entisöinnillä pyrimme palauttamaan valaisimen mahdollisimman alkuperäiseen kuntoon. Entisöinnissä otamme huomioon myös sähköturvamääräykset.

Valaisimien valmistusta

Suunnittelemme ja valmistamme valaisimia vaikka lahjaksi, kotiin, yrityksiin, ravintoloihin, pubeihin, toimistoihin, asiakastiloihin ym. ym.
Kerro mitä haluat, niin suunnitellaan yhdessä!

Uusia kuvia

Valokirjaimia vaikka sisustukseen

Kuvagalleriassa lisää kuvia!

"Katalonia"

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:319738 kpl

Korjaukset ja muutokset

Tuo valaisimesi Valaisinkorjaamo Pannuhuoneelle kuntoarvioon!

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella teemme mm. vanhojen valaisimien sähköistykset, vanhojen valaisimien korjaukset, suojamaadoitukset, mekaaniset korjaukset, valaisimien varsien lyhennykset ja pidennykset, öljylamppujen ja muiden lyhtyjen sähköistykset ja valolähteiden muutokset.

Entisöidyillä ja korjatuilla valaisimilla on yhden (1 ) vuoden takuu, joka kattaa entisöinnissä käytetyt uudet osat sekä niiden asennustyön.

Jos olet kiinnostunut myytävistä valaisimista,  käy paikan päällä katsomassa.

Lamppukellari tarjoaa mahdollisuuden valita myös kunnostamattomista aihioista mieleisesi valaisimen.  Voit hankkia valaisimen joko sellaisena kuin se on tai sitten kunnostuttaa sen Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella.  

Halutessasi voit tehdä kyselyn, tai tilauksen myös sähköpostitse osoitteeseen posti@valaisinkorjaamo.fi, tai puhelimitse numeroon

044-301 4926

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella tehdään valaisimien kuntoarvioita, korjataan vanhoja valaisimia ja myydään kunnostettuja valaisimia, varaosia ja tarvikkeita

Tampereella valaisimien korjausta , vanhojen valaisimien korjausta, vanhojen lamppujen korjausta, lamppujen korjausta, valaisimien valmistusta,vanhojen kristallikruunujen kunnostusta, kristallikruunujen puhdistusta, kristallikruunujen kunnostusta, kunnostettujen vanhojen  valaisimien myyntiä Tampereella, valaisimien varaosia, valaisintarvikkeita